O nás

MASO

Vlastnoručně si maso očistit, ochutit a namlít u nás není žádná novinka, ale od začátku naprostá samozřejmost. Stejně tak i nejkvalitnější burgerové maso z českého mladého býka bourané v místním řeznictví, kde se řemeslo dědí z otce na syna. A proč se k nám vracet?

  • protože maso je z býka chovaného na maso, ne z krávy chované na mléko (to není samozřejmost),
  • protože maso je z té nejlepší TOP části býka vhodné do burgerů, žádné zbytky ani ořez (to není samozřejmost),
  • protože ten býk je český a viděl denní světlo a pastvu a není to nějaké irské nebo jiné levné plemeno (to není samozřejmost),
  • protože maso si očistíme a pomeleme sami (to není samozřejmost),
  • protože v něm není žádná chemie a příměsi – pouze sůl, pepř a max bylinka (to není samozřejmost),
  • protože se k masu chováme s respektem a připravujeme ho s pokorou (to není samozřejmost).

NIC Z TOHO JINDE NEBÝVÁ SAMOZŘEJMOST, PRO NÁS ANO!

BULKY

Každá jednotlivá bulka pro vás projde každý den ještě za tmy pekařčinýma rukama. Spolupracujeme s rodinnou pekárnou, která nám na každý den přiveze pečivo čerstvé. Jen málo pekáren ještě peče postaru a poctivě. Společně jsme recepturu bulek ladili do současné podoby několik let.

OMÁČKY

…si vymýšlíme a vyrábíme sami. Např. na takovou naši BBQ omáčku, U.S. Secret Hot Dip nebo Swiss Cheese Dip padlo do současné podoby desítky a desítky pokusů, dokud jsme nebyli spokojeni.

PIVO

K pití vám nabídneme skvěle ošetřená piva z Holíčského pivovaru WYWAR (SK). Holíčsky pivovar WYWAR je také podnik rodinného typu a byl založen v roce 2014. Holíč je od Hodonína přes slovenské hranice, co by kamenem dohodil. Naši „bratia“ z Holíče patří jednoznačně mezi česko-slovenskou elitu malého pivovarnictví a o tom svědčí i nespočet pivních ocenění. Název pivovaru je odvozený od první písemné zmínky města. V roce 1205 se město Holíč nazývalo WYWAR. To v překladu znamená „Velký hrad“.

Pokud upřednostňujete raději nealko, doporučujeme ochutnat naše domácí limonády z vlastních sirupů, které vyrábíme z ovoce, květů či bylinek a cukru – tak, jak to dělávala naše babička. Žádná umělá sladidla a barviva, žádné kupované sirupy.

Objednávky na rozvoz přijímáme do 21h. Restaurace otevřena dle otevírací doby :)