Seznam alergenů

Seznam a číselné označení potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut.

2. Korýši a výrobky z nich.

3. Vejce a výrobky z nich.

4. Ryby a výrobky z nich.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich.

6. Sójové boby a výrobky z nich.

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie a výrobky z nich.

9. Celer a výrobky z něj.

10. Hořčice a výrobky z ní.

11. Sezamová semena a výrobky z nich.

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l.

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj.

14. Měkkýši a výrobky z nich.

Objednávky na rozvoz přijímáme do 21h. Restaurace otevřena dle otevírací doby :)